Kan man måla med en boll?

Nu har Kreativt Fokus börjat för terminen och som vanligt så kommer vi loss på en gång. Frågan jag ställde i år: Kan du måla med en golfboll? Och det visade sig att det kunde man – särskilt om man var två! Håll i två hörn i ett stort papper med en kompis. Be en tredje kompis att hälla på lite färg och försök sedan att rulla bollen genom färgen och runt på pappret.

Ett tips är faktiskt att ha riktigt bra målarkläder med sig, för bollen stannar inte alltid på pappret  – upptäckte vi! Det var fantastiskt roligt och vi kommer nog att upprepa det här framöver, med olika bollar, papper och färger!

Golfboll i temperafärg

Golfboll målar

Bilder målade i tempera med golfboll

Bilder målade i tempera med golfboll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *