Gunnels experiment – Ritkol

Jag hade en plan för mitt första inlägg, men hittade istället dessa bilder, från Gunnels experiment i början på terminen. Så helt plötsligt blev planen något annat. Och det är precis det jag gillar som mest med Kreativt Fokus, att planen får lov att bli något annat, gärna något helt annat, kanske rentav något konstigt. Så med dessa ord och bilder inleder jag nu min tid som gästbloggare.

k
Gunnels experiment innehöll stabila plåtburkar och grenar av många olika slag.

kå
Och en lånad grill med sand i. Där fick de sedan stå i några timmar.
De tillslutna burkarna med täljda pinnar i.

kål
Resultatet blev kol, högst fungerande, personligt och fantastiskt ritkol.
Mina pinnar (av ljung) hade alla sina små krokiga detaljer kvar och var fullproppade med svärta!
Perfekt för pengapressade konstnärssjälar där ute.

/Ica

 

One thought on “Gunnels experiment – Ritkol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *