Mitt år på Kreativt Fokus

bild ur fortsättningsboken av emanuel sjöstjärna

Mitt år på Kreativt Fokus har innehållit allt en frukt kan önska sej och har försäkrat mej om att jag har många år till av kreativt fokus framför mej. En helt ny verktygslåda tar jag med mej härifrån med nya kunskaper och tekniker jag råkat på. TACK Gunnel och Brita för ert hjärtliga engagemang och för perspektiv, utmaningar och sammanhang! Ni har kompletterat varandra på fantastiska vis och lärt mej massvis om den kreativa kraften inuti! Jag lovar att fortsätta utforska, upptäcka och hålla den vid liv och låta den färga och forma mej som individ. TACK för att ni hjälpt mej öppna upp dolda dörrar till oändliga världar och visat mej tusentals sätt att använda min kreativa kärna!

/Emanuel Sjöstjärna

Bilden ovan kommer från Fortsättningsboken på  sjostjarna.se

Mer av Emanuels konst hittar du på naturalgarden.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *